Schrotenboer Solar Service

Voor extra energie uit uw panelen door reiniging

Diensten 

Wat kunnen wij u bieden? Vooral op het gebied van reiniging van zonnepanelen gemiddeld 15% meer opbrengst van energie. Door gebruik te maken van osmose water, wat wij mee brengen maken we uw panelen streep loos schoon.

Helaas kunnen wij de 15% op jaarbasis niet garanderen, het weer en de zonuren hebben ook wij niet in de hand. Wel zult u langer kunnen genieten van uw panelen. Goed onderhouden panelen gaan immers langer mee, en waarom zult u de panelen ook dof laten worden door stof, glimmende panelen op uw dak staat ook nog eens veel mooier.

Wij nemen voorafgaand en na de werkzaamheden foto's van uw zonnedak, om u het resultaat te kunnen laten zien, zonder dat u zelf de ladder op hoeft.

Voor een offerte op maat, neem gerust contact met ons op.

Op grote schaal.

Heeft u een bedrijfspand, en uw dak vol gelegd met panelen. Ook dan bieden wij graag een passende offerte voor het reinigen van uw panelen.


Het reinigen van uw dak.

Ook voor het schoon spuiten van uw dak kunt u contact met ons opnemen. Met onze hogedruk reiniger die wij kunnen koppelen met de hoogwerker zorgen wij voor een mos en algen vrij dak.


Andere werkzaamheden op hoogte?

Ook voor andere werkzaamheden op hoogte zijn wij te bereiken. Denk aan een volle dakgoot of een loshangende tak die met een ladder niet te bereiken is, samen met u zullen wij kijken naar een passende prijs voor de werkzaamheden die gedaan moeten worden.


Stormschade?

 Als de wind is gaan liggen zijn wij bereid u te assisteren met uw stormschade. Dakpannen die van uw dak zijn gewaaid of verschoven, een nokvorst die gevallen is. Wij kunnen deze lichte herstel werkzaamheden voor u uitvoeren.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

* Bij te veel wind en/of regen kunnen wij dit niet garanderen


E-mailen
Instagram